Sidste Nyt fra Barløseborg Golfklub

 • Nyt fra Bestyrelsen
 • Pressemeddelelse
 • Jobopslag
 • Sjov Sommergolf
 • Nyt fra trænerne
 • Nyt fra Sekretariatet 


 
Nyt fra Bestyrelsen 
Velkommen til mange nye medlemmer og prøvemedlemmer
 
Bestyrelsen vil gerne byde vores mange nye prøvemedlemmer (p.t. er registreret 85 prøvemedlemmer) og øvrige nye medlemmer velkommen i Barløseborg Golfklub. Vi håber, at I synes om jeres opstart i klubben og nyder det dejlige golfspil, som kan give rigtig mange gode og fornøjelige oplevelser. Også de sociale relationer i klubben med andre golfspillere er vigtige. Disse relationer dyrkes i særlig grad på ”hul 19” – vores gode Tee Time Café & Restaurant, hvor Camilla Havard velvilligt servicerer Jer. Har I spørgsmål eller bemærkninger til klubben, er I altid velkomne til at rette henvendelse til et af bestyrelsens medlemmer eller til sekretariatet. God fornøjelse med spillet – det er vores ønske, at I føler jer godt tilpas i vores klub.
 
”Barløseborg Elite Open” blev igen en stor succes for Barløseborg Golfklub
 
Barløseborg Golf Klubs signaturturnering for Danmarks bedste amatør golfspillere ”Barløseborg Elite Open 2020” blev vellykket afviklet i weekenden 11.-12. juli 2020. Med maksimum på 78 deltagere - (Turneringen var overbooket med 85 tilmeldte deltagere) – heraf to spillere fra vores egne klub - blev turneringen igen i år en succesoplevelse med masser af sublimt golfspil, hvor der skulle hele 5 omspil til i den afgørende runde inden dagens vinder kunne kåres. Hvis du ikke allerede har læst om tuneringsresultaterne i medierne, kan du læse mere nedenfor i pressemeddelelsen om turneringen.  
Bestyrelsen vil gerne rette en kæmpestor tak til tuneringsledelsen, Anne Marie Højvang og Lotte Pennerup, til dommer Torben Wolstrup samt til alle de frivillige seniorer, som gav en ekstra stor hånd med i planlægningen og afviklingen af turneringen. Det var flot arbejde, som giver klubben respekt hos Danmarks bedste amatørspillere!   

Personalenyt
Jakob Kaltoft Nielsen, 40 år, er netop ansat som ny chefgreenkeeper i Barløseborg Golfklub. Jakob kommer fra en lederstillinger i Great Northerns greenkeeperkorps  og er et velkendt
ansigt både i Barløseborg Golfklub og på banen, idet Jakob dels er medlem i klubben og dels tidligere har arbejdet som greenkeeper for Barløseborg Golfbane A/S. Vi glæder os til at byde
Jakob velkommen som klubbens nye chefgreenkeeper den 1. september 2020.
 
Jobopslag
 
Klubben har endvidere – via DGU, PGA og GAF - opslået en stilling som manager for klubbens fremadrettede udvikling og drift. Jobbet er opslået som et kombineret manager og trænerjob,
Med hovedvægten (arbejdstid) på sekretariatsarbejdet. Du kan læse mere om jobbet under punktet "jobopslag".
 
”Barløseborg Invitational 2020”
 
Fredag den 7. august kl. 14.00 blænder vi op for næste store åbne turnering, hvor vi indbyder medlemmer og alle øvrige golfspillere, der har lyst til at dyste om gode præmier og vindertitler. Præmiesponsor er STARK Assens. Det bliver den første åbne turnering med klubben som baneejer, hvilket vi også vil benytte lejligheden til at markere med lidt ekstra baneservice. Turneringen vil blive markedsført primært i klubber på Fyn, men alle golfspillere er velkomne til at deltage. Der spilles i 3 rækker, A, B og C med fuldt handicap – og vi håber, at vores mange nye medlemmer – også nye golfspillere med handicap op til 72 har lyst til at deltage. Du kan læse mere om turneringsinformationerne i GolfBox under klubturneringer. Tilmeldingen er ”først til mølle” princippet.
Derfor opfordrer vi til hurtig tilmelding.  
 
”Sjov Sommergolf”
 
I uge 32 byder klubben igen på ”sjov sommergolf” for feriebørn i alderen 6 år til 17 år. Sjov sommergolf tilbydes i samarbejde med vores trænerteam og du kan læse mere om hvordan du tilmelder dine børn/feriebørn til disse festlige golfoplevelser nedenfor under punktet "Sjov Sommergolf".
 
Klubbens drift.
 
Bestyrelsen arbejder fortsat med dokumentationen, finansieringen, organiseringen og driften af klubbens overtagelse af baneanlægget, der også omfatter nogle arealmæssige ændringer.
Som tidligere omtalt håber vi snart at kunne præsentere den fremtidige bemanding i klubben – både på banesiden og på den administrative og salgsmæssige side. Investorerne i BGK Invest ApS, der har hjulpet klubben med en væsentlig del af finansieringen, vil snarest blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling i selskabet, hvor der bl.a. skal vælges direktion, revision m.v. Vi vil også arbejde videre med nogle fremtidige ønsker til bl.a. ny toiletbygning, lynnedslagssikring af vores læskure, et nyt frivillighedskoncept med videre, som vi alt sammen senere vil informere nærmere om.
 
Vi glæder os over, at der har været mange gæster på banen i juli måned og håber, at I alle nyder sommeren og golfspillet – selvom vejret nok bedst betegnes som ”dansk sommervejr” – og vi ønsker Jer alle en god sensommer og efterårssæson med golfspillet.
 
Bestyrelsen
Arne Jakobsen          


 


Pressemeddelelse
”Barløseborg Elite Open 2020” blev vundet af Morten Lykkegaard, Kolding Golfklub
 
Barløseborg Golf Klubs signaturturnering for Danmarks bedste amatør golfspillere ”Barløseborg Elite Open 2020” blev vellykket afviklet i weekenden 11.-12. juli 2020. Med 78 deltagere - ”eller fuldt hus” - blev turneringen igen i år en succesoplevelse med masser af sublimt golfspil, hvor der skulle hele 5 omspil til i den afgørende runde inden dagens vinder kunne kåres.
 
Turneringen, der havde Fynske Bank som hovedsponsor, blev vundet af Morten Lykkegaard, Kolding Golfklub, der efter den ordinære afslutningsrunde stod lige med Kristian Hjort Bressum, Randers Golfklub begge med en samlet score på 1 slag under banens par. De to spillere måtte herefter igennem hele 5 omspil på banens hul 18, et par 3 hul, inden dagens vinder kunne kåres efter et flot birdieput af Morten Lykkegaard. De fire første omspil blev alle lige med 4 runder i par. 
 
Vejret var med den kraftige vind noget udfordrende for de dygtige golfspillere og dagens vinder blev derfor fundet med en samlet score på 1 slag under banens par efter de 3 runder, som turneringen var programsat til. Turneringen er tællende i amatørspillerenes rangliste og har derfor også betydning for mange elitespillere, der på grund af Covid 19 begrænsningerne ikke har kunnet spille så mange åbne turneringer i år. 
 
Resultaterne, der er offentliggjort i GolfBox, viser følgende 3 topplaceringer.
 
 1. Morten Lykkegaard, Randers Golf Klub – 1 slag under banens par – efter omspil.
 2. Kristian Hjort Bressum, Randers Golf Club - 1 slag under banens par
 3. Lasse S. Olsen, Ikast Tullamore Golf Club – banens par.
 
”Vi ønsker tillykke til vinderne og takker alle spillerne for deltagelsen og for deres flotte golfspil. Samtidig skal også lyde en stor tak til vores mange frivillige og trofaste hjælpere, til vores dommer, Torben Wolstrup og til vores tuneringsledelse, Anne Marie Højvang og Lotte Pennerup, der alle har ydet en kæmpeindsat med tilrettelæggelsen og afviklingen af ”Barløseborg Elite Open 2020”. En turnering, der er blev til med stor og uundværlig støtte fra Fonden for Fynske Bank, fra dagli’ Brugsen Harndrup, fra Tee Time Cafe & Restaurant, fra Guldsmed Fru Larsen og fra Assens Bil Center/Hindsgaul Classic, der havde udlovet en flot Classic Chevrolet veteranbil som ”hole-in-one” præmie på banens signaturhul nr. 16” fortæller klubbens formand, Arne Jakobsen, ”og selvom langt de fleste spillere kom fint ind på banens flotte ø-green (hul 16), blev der dog ingen ”hole-in-one” denne gang” slutter formanden.
 
Jobopsalg
Brænder du for golf og har du lyst til at arbejde i en golfklub med en ny og spændende fremtid?
Barløseborg Golfklub har fra 1 juli 2020 overtaget golfbaneanlæg og bygninger og søger derfor en ansvarsbevidst og kompetent manager/træner til at stå i spidsen for den fremtidige drift og udvikling af klubben.
Barløseborg Golfklub ligger på Vestfyn, tæt på Assens. Vores smukke og fredfyldte omgivelser danner rammen om en klub, der blandt andet tæller 27 huller, et godt klubliv og en hyggelig atmosfære. Klub­ben har en velfungerende bestyrelse, en sund økonomi og ca. 500 loyale medlemmer. Derudover er der i højsæsonen 5 ansatte og mange frivillige, der altid er klar til at give en hånd med.

Om jobbet
Vi søger en kombineret manager og træner, som er handlekraftig og ansvarlig og som kan bevare over­blikket med mange bolde i luften. Du kommer primært til at bruge din tid og kompetencer på den afsætningsmæssige og administrative del, idet selve trænergerningen, lige nu, alene svarer til ca. 20% af stillingen.
I rollen som manager bliver dine opgaver:
 • Tæt samarbejde med klubbens udvalg og bestyrelse – udvikling og strategi.
 • Company Days og greenfeegæster – salg og gennemførelse.
 • Kreativt salg af klubben fx i form af samarbejdsaftaler med eksterne partnere om golfophold og andre oplevelsespakker.
 • Markedsføring af klubben – rekruttering og fastholdelse af medlemmer i samarbejde med udvalg.
 • Sponsorer – salg og pleje.
 • Servicering af medlemmer og gæster.
I din rolle som træner bliver dine opgaver:
 • Træning af juniorer, begyndere og elite samt Individuel og fælles træning af medlemmer
 • Videreudvikle og deltage i relevant udvalgsarbejde.
Stillingen er en fuldtidsstilling og du skal være parat til varieret arbejdstid og arbejdspres samt være ind­stillet på at krydse faggrænser, så alle hjælper alle, når der er behov for det. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og frihed under ansvar.

Din profil
Personlige kompetencer
Da du bliver en central figur i klubben, har vi brug for, at du er:
 • Imødekommende, synlig og serviceminded med empatisk stil.
 • Engageret og involverende i klubben og god til at kommunikere med medlemmer, frivillige, besty­relse og kolleger.
 • Selvstændig og ansvarlig.
 • Positiv med en vindende personlighed.
 • Kulturbærer og kulturudvikler og medvirker til at dyrke det gode miljø, en hyggelig atmosfære og fælleskabet
Faglige kompetencer
Du har en relevant uddannelse – fx i form af Golf management og/eller PGA-uddannelse. Gerne kombi­neret med en merkantil uddannelse f.eks. inden for salg, markedsføring, administration, organisationsud­vikling eller oplevelsesøkonomi.

Da jobbet primært har et salgs og administrativt fokus, har vi brug for, at du:
- Har kendskab til og erfaring med salg, administration, regnskab, økonomi og IT.
- Er struktureret og administrativ stærk.
- Er organisatorisk stærk og god til at holde overblikket.
- Har viden og erfaring indenfor salg, markedsføring og kommunikation.
Derudover, at du også har viden og erfaring med trænergerningen og er bekendt med den nyeste viden indenfor træningsopbygning, planlægning, pædagogik og metodikker.
Har du lyst til at blive en del af og komme med på Barløseborg Golfklubs nye rejse, så send din ansøg­ning, CV og relevante bilag til bestyrelsesformand Arne Jakobsen på mail formand@bbgolf.dk senest den 26. juli 2020.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på funktionærlignende vilkår og referer til klubbens formand/bestyrelse
Stillingen er en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstid og pres i forhold til høj-/lavsæson.
Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse 1/9-2020 eller snarest derefter.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Arne Jakobsen på mail eller tlf. 4061 1414.

BARLØSEBORG GOLF
Skovvangsvej 47
5610 Assens
 
KOM TIL SJOV SOMMERGOLF 
Sommeren står i golfens tegn, når vi afholder Sjov Sommergolf – kom og vær med til en masse golf, leg og konkurrencer! Sjov Sommergolf er et tilbud til børn og unge i alderen 6-17 år, som kunne tænke sig en aktiv ferie og prøve at bide skeer med golfen sammen med en masse andre ferieglade børn og unge.
Læs mere http://bbgolf.dk/junior/juniorugen og meld dig til nogle spændende dage på post@bbgolf.dk – du må gerne tage alle dine venner med.

Du kan bl.a. opleve følgende:
- Spil på bane
- Putte-konkurrence
- Spil til green
- Undervisning af professionel træner
- Sjove lege og konkurrencer

Vi glæder os til at se dig.
 
Nyt fra Trænerne

Så er Martin Holm Larsson og Yannick Larsen tilbage fra ferie og træning startet op igen. Martin oplyser at tilmelding til fællestræning forsat foregår via GolfBox og der er nu oprettet nye tider - så meld jer endelig til.

Martin står for træningen om torsdagen og det vil kun være hver 3. torsdag på følgende datoer: 

30 JUL - 13 AUG - 3 SEP- 24 SEP - 8 OKT.
​​​​​​​
Træningstider og tidsbestilling:

Tirsdage
16.30-17.30 Junior og Ynglinge
17.30-18.30 Fællestræning
18.30-20.00 Prøvemedlemmer
 
Hver 3. torsdag
16.00-17.00 Fællestræning
17.00-18.00 Junior og Ynglinge
18.00-20.00 Eliten
 
Søndage
09.30-12.00 Junior og Ynglinge
12.00-13.00 Fællestræning
 
Tilmelding til Junior/Ynglinge og Elite træning foregår over Facebook grupperne: Barløseborg Golfklub Junior og Barløseborg Golfs Elitetrup.
 
Tilmelding til fællestræning foregår via GolfBox.
 
Tilmelding som prøvemedlem foregår via sekretariatet/begynderudvalget.


 
Nyt fra Sekretariatet

Sekretariatet er åben for personlig henvendelse, dog med respekt for Covid-19.
Fra 1. juli er åbningstiderne blevet udvidet - se nedenfor. Endvidere foregår udlejning af udstyr, henvendelser om greenfee, comapny days og udlejning/bestilling af buggy, leje af bagskab via sekretariatet.
 
Flere medlemmer har henvendt sig vedr. nye bagmærker for 2020. Der udstedes ikke nye bagmærker hvert år, kun hvis medlemsskabet har ændret sig.

OBS! Husk at meddele Sekretariatet, hvis du får ny e-mailadresse, ændre bopælsadresse eller får nyt telefonnummer. Dette så du fortsat modtager informationer, nyhedsbreve og kontingentopkrævninger fra Barløseborg Golfklub.

På forhånd TAK


KLUBSEKRETÆREN
I sekretariatet møder du Gitte,
som glæder sig til at hjælpe dig
med de spørgsmål, du måtte have.

Sekretariatet tager sig af alt
vedrørende klubben, såsom :
Økonomi
Sponsorer
Indmeldelser
Udmeldelser
Kontingenter
Udlejning af udstyr
Prøvemedlemskaber
Turneringsdeltagelse mm.ÅBNINGSTIDER

Mandag 10.00 - 16.00
​​​​​​​Tirsdag 10.00 - 16.00
Onsdag 12.00-16.00
Torsdag 10.00 - 17.00
Fredag 10.00 - 14.00

Der er lukket i Sekretariatet
lørdage, søndage og helligdage.

Tlf. 6479 1224 - tryk 1
E-mail: post@bbgolf.dk
Barløseborg Golfklub
Skovvangsvej 47 - 5610 Assens - Tlf.: 6479 1224 - E-mail: post@bbgolf.dk