Læs de seneste nyheder om fodbold & stegt flæsk, Short Game test, Åbent Hus d. 22 juni, Mexican Scramble Golf & BBQ d. 30 juni og meget mere
Sidste nyt fra Barløseborg Golfklub
Indhold
 • Formandens klumme
 • Træningstider i sommerferien
 • Information fra Sekretariatet
 • Spil med dag d. 29 juli
 • AUDI Open Invitational d. 10 august
 • Resultater fra Mexican Scramble Golf & BBQ
 • Barløseborg Elite Open
 • Nyt fra banen - rygeforbud
 • Åbningstider i Sekretariatet
 
 

Formandens klumme
Det flotte sommervejr byder på masser af god golf. Den 14. og 15. juli indtager nogle af Danmarks bedste elitespillere Barløseborg i årets Elite Open. Vi forventer at op mod 60-70 elitespillere vil vise os hvordan golf spilles, når handicappet er lig med eller lavere end banens handicap. 

Mange frivillige hænder hjælper klubben med afviklingen af denne store turnering. Stor tak for de frivilliges indsatser. Og til alle øvrige medlemmer: Kom og nyd golfelitens flotte spil med to indledende runder om lørdagen og en finalerunde om søndagen.
 
Årets Mexican Scramble blev afviklet i flot sommervejr med god tilslutning og med gode og sjove indslag fra turneringens hovedsponsor, L.J. Ejendomme A/S. Vi blev
selvfølgelig godt trakteret af restauratør Søren Lund med en flot, flot grillbuffet. Tak til sponsorerne og turneringsudvalget for en velafviklet og tradtitionsrig sommer sjov
turnering.
 
Bestyrelsen har, med generalforsamlingens godkendelse i februar måned, suppleret sig med Anne Marie Højvang Christiansen, der vil indgå i den kommende tids
bestyrelsesarbejde. Jeg byder Anne Marie velkommen til bestyrelsesarbejdet.
 
Husk også klubbens SPIL MED DAG søndag, den 29. juli, hvor alle medlemmer er velkomne til at invitere familie, venner og bekendte med på golfbanen. Vores begynderudvalg og trænere står klar til at tage imod.
 
I uge 32 afvikler vi GOLFSKOLE og junioruge, hvor alle børn kan komme og prøve golfspillet med trænerinstruktion og med kammeratlig samvær. Del denne glæde med dine børn, børnebørn eller gode venner.
 
I øvrigt spilles jo også fantastisk flot golf af dygtige danske golfspillere med en nybagt 17 årig dansk europamester, flot, flot.
 
Nyd sommeren og golfsporten – gerne i Barløseborg Golfklub
Arne Jakobsen
formand

 
Begrænset træning i sommer perioden
Da mange medlemmer er på ferie, så skruer vi lidt ned for fællestræningerne i sommerferie perioden.

Uge 27 – kun træning torsdag
Uge 28 – ingen træning
Uge 29 – kun træning torsdag
Uge 30 – kun træning torsdag
Uge 31 – kun træning torsdag

Det er den normale træningsplan for torsdage, der gælder:

15.30 - 16.30 Fællestræning for medlemmer handicap 0 - 36
16.30 - 17.30 Junior og Ynglinge
17.30 - 19.00 Eliten
19.00 - 20.00 Fællestræning for medlemmer handicap 36 – 72

 

Information fra Sekretariatet
Der er stadigvæk enkelte, der ikke har hentet deres bagemærke - få det nu gjort eller ring eller skriv til Sekretariatet, hvis I ikke kan nå det i åbningstiden, så finder vi en løsning. Der er ikke årstal på bagmærkerne mere, så der kommer ikke nye til næste år, så de skiftes først når de er slidt op eller hvis I skifter medlemstype - feks. fra 9 huls medlemskab til fuldtidsmedlemskab, eller hvis vi skifter sponsor.

 


SPIL MED DAG søndag d. 29 juli kl. 10.00
Tag en gæst med til Spil med Dag
Golf er en fantastisk sport, som vi alle holder af. Vil du give din kærlighed til golfsporten videre til én du kender og hjælpe klubben med at skaffe flere medlemmer, så er Spil med Dag den 29. juli en oplagt mulighed for netop det.
 
Vi har arrangeret en hyggelig Texas Scramble over 9 huller på 9 huls banen og håber, at vi i fællesskab kan vise vores dejlige anlæg og golfsporten frem på bedste vis.
 
PROGRAM
Kl. 10.00
- Velkomst og udlevering af udstyr til din gæst - husk dit eget udstyr
- Opvarmning på Driving Range og puttegreen
- Texas Scramble turnering (du spiller sammen med din gæst)
- Forfriskning og præmieoverrækkelse i klubhuset
 
Vi sørger for både udstyr og vejledning, så det eneste du og din gæst skal tage med er godt humør og fornuftigt tøj til vejret.
 
Vi håber at se en masse glade medlemmer med lige så mange glade gæster den 29. juli.

Der ligger sedler på skranken ved Sekretariatet, som du kan tage med og dele ud.

 

AUDI OPEN Invitational 2018
Så er vi endnu engang klar til vores AUDI OPEN Invitational 2018 hvor AUDI Odense er sponsor. Husk sidste tilmeldingsfrist er den 5 august 2018.


 

Mexican Scramble Golf & BBQ
Lørdag den 30. juni afholdt Barløseborg Golfklub den traditionsrige og fornøjelige Mexican Scramble holdturnering – igen med LJ Ejendomme, Assens som turneringens hovedsponsor. Præmiesponsorer: JT Trading Assens og Dagli’ Brugsen i Harndrup.

Der var 59 tilmeldte, og turneringen blev afviklet i flot sommervejr, hvor en let brise heldigvis kølede spillerne lidt ned. Efter runden var der festlig BBQ og uddeling af de flotte præmier på Tee Time Café & Restaurants terrasse.

Nr. 1 med 67 slag
Søren Desler, Jan Svensson og Jørgen Dissing
​​​​​​​
Nr. 2 med 69 slag
Niels Haustrup, Michael Burgess, Kirsten Karlshøj og Ulla Hansen
​​​​​​​
Nr. 3 med 70 slag
Lasse Hansen, Gurli Andersen, Arne Jacobsen og Anne-Lise Juul

Så løb Fyns Drive In tør for strøm og måtte ha' hjælp på runden.
​​​​​​​
 

Barløseborg Elite Open

I weekenden d. 14 - 15 juli afholder vi Barløseborg Elite Open hvor nogle af landets bedste herre amatør elite spillere deltager, så der vil være rig mulighed for at se en masse god golf.

Vi mangler hjælper til følgende 2 opgaver:
 • Lørdag kl. 13.30-17.40 - Forecaddie på hul 12
 • Lørdag kl. 14.20-18.20 - Scoreindberetning ved hul 15

Så skal du ikke noget og har du lyst til at hjælpe og samtidig se en masse god golf, så skriv en mail til post@bbgolf.dk

 

Barløseborg Golfbane
 

Normalt er det godt, hvis man ”brænder banen af”, men det er det bare ikke lige for tiden. Græs, buske og træer er nu så tørre, at et par gløder fra en cigaret kan starte en steppebrand, og vores sprinkleranlæg er altså ikke beregnet på brandslukning.
Derfor er vi nødt til at forbyde al rygning på banen og træningsområderne indtil videre. Det er tilladt at ryge med omhu på terrassen og gårdspladsen omkring klubhuset.

Vi vil gerne opfordre til, at man inden man går ud på sin golfrunde, registrerer sig i Golfbox, også selvom der er god plads på banen. Hvis I ikke har været registreret i Golfbox, så får I ikke nødvendigvis de informationer I skal ha' omkring banens stand mm. og vi kan ikke bruge statistikker om hvordan banen bruges til så meget, som vi gerne ville.

 • HUSK RET NEDSLAGSMÆRKER OP
 • HUSK PITCHFORK MED PÅ BANEN
 • RYD OP EFTER DIG OG SÆT KURVE PÅ PLADS PÅ DRIVING RANGE

Er du i tvivl om banens status, så kan du altid gå ind på forsiden af vores hjemmeside og bladre lidt ned, så kan du finde en BANESTATUS - der vil det altid fremgå om der evt. er ekstraordinære regler, der skal overholdes. Uddybning af BANESTATUS oversigten findes under menupunkterne Banen/Baneinfo på vores hjemmeside.
 
 


Åbningstider i Sekretariatet
FERIE LUKKET UGE 28 OG 29
I sekretariatet finde du Mette, som er klar til at hjælpe dig.

Mandag 12.00 - 16.00
Tirsdag 13.00 - 17.00
Onsdag lukket
Torsdag 12.00 - 16.00
Fredag 9.30 - 13.30
Lørdag, søndag og helligdage er der lukket
 
 
Barløseborg Golfklub
Skovvangsvej 47 - 5610 Assens - Tlf.: 6479 1224 - E-mail: post@bbgolf.dk