Noget helt enestående
Jernalderbrunch
Har du nogensinde smagt honningsmør?

Få en bid af fortiden til årets Skjaldefestival 19. august i Jernalderlandsbyen Odins Odense.

Når Jernalderlandsbyen Odins Odense inviterer indenfor til Skjaldefestival i weekenden 18.-19. august er det ikke kun høre- og synssansen, der forkæles. Om søndagen kan man booke bord til en brunchoplevelse ud over det sædvanlige. Menuen er inspireret af fortidens mad, med råvarer som dem vi havde i jernalder og vikingetid – men tilrettet efter nutidens ganer.
 
Maden leveres af Mad med sjæl, der har stor erfaring med oldtidsmad i nutidsforklædning.
 
Du kan blandt andet sætte tænderne i røget skinke med kålpesto, røget ørred med røræg, hjemmelavet tykmælk med æbler, blåbær og nødder og lækker nøddekage med havtornecreme. Jernalderbrunchen serveres 19. august kl. 10-13.
 
Der vil være dækket op med rekonstrueret service fra arkæologiske fund og personalet er naturligvis klædt i jernalderdragt. Tag plads i skindene og nyd maden og skjaldenes underholdning.
Under spisningen vil der blandt andet være fortælling og lyrespil. Vikingen Will – den knap så fromme, kommer også forbi og giver et nummer sammen med sin ungmø.
Man kan nyde underholdningen både under og efter spisningen – entréen til Jernalderlandsbyen er nemlig med i prisen. I selve landsbyen vil der være fortælling, sang og musik. Der sluttes af med en rundvisning i landsbyen kl. 13.30.
Om lørdagen den 18. august kl. 12-22, er der fuldt program med masser af sang, musik, dans, fortællinger og besøg af kendte forfattere. Se hele programmet på www.odinsodense.dk
 
Brunch tallerken
 
Gouda med brændenælder
Gouda med valnødder
Blommegrød
Hjemmelavet tykmælk med æbler, blåbær og nødder
Røget skinke med grønkålspesto
Røget svinemørbrad med æble – selleri creme
Røget ørred med røræg
Nøddekage med havtorncreme
Honning smør, brombær marmelade, syltede hyben
Rustikt brød
 
Hertil kaffe/te ad libitum
Samt en lille mjød (2 cl) eller et glas æblejuice
 
Der er mulighed for tilkøb af cappucchino, latte macchiato, mjød, æblejuice, sodavand og øl.
 
Spisningen foregår i telt.
 
Pris:
249 kr. for gæster
200 kr. for medlemmer
150 kr. for hjælpere på Skjaldefestivalen
 
Book nu og senest 14. august kl. 16.00.
Skriv en mail til kontakt@odinsodense.dk med fulde navn, antal kuverter, samt om I er medlemmer i foreningen Odins Odense  eller måske hjælpere/aktører på Skjaldefestivalen.
 
Det fulde beløb bedes indbetalt på konto 1684 – 322 71 99 635 senest 14. august, skriv fulde navn, antal og ”brunch” i beskedfelt. Ved Mobilepay på 22 923 skriv brunch samt antal. Først når vi har modtaget tilmelding OG betaling er reserveringen gældende.
Der er plads til max. 50 personer til søndagens brunch.

Vil du hjælpe til?

Vi har lavet to tilmeldingsskemaer, som udfyldes og sendes online. Et skema med opgaver FØR festivalen og et skema med opgaver UNDER festivalen. Behøver vi at sige, at du selvfølgelig gerne må udfylde og sende dem begge. Jernalderlandsbyen,
Store Klaus 40, Næsby, 5270 Odense N
odinsodense.dk - 23 10 06 32 - kontakt@odinsodense.dk

Åbningstider  og entré:
12. maj – 21. oktober: Lørdag til torsdag kl. 10-16 (fredag lukket)
Voksne: 60 kr. Børn 6-14 år: 30 kr. Under 6 år: Gratis
Medlemmer altid gratis adgang.

Denne mail er sendt til medlemmer af Odins Odense. Afmeld.