Læs de seneste nyheder om fodbold & stegt flæsk, Short Game test, Åbent Hus d. 22 juni, Mexican Scramble Golf & BBQ d. 30 juni og meget mere
Sidste nyt fra Barløseborg Golfklub
Indhold
  • Spil med Tempo
  • Hjælperturnering
  • AUDI Open Invitational resultater
  • Begyndersæt fra Vestmark Golf Outlet
  • Ecco Tour PRO AM hos Odense Eventyr
  • Nyt fra banen
  • Åbningstider i Sekretariatet
 
 

Spil med Tempo
I uge 36 + 37 sætter vi fokus på tempoet på banen med Dansk Golf Unions kampagne, SPIL MED TEMPO

Golf er en sport, der af natur tager længere tid at spille end mange andre sportsgrene. Derfor skal enhver forøgelse af den tid, det tager at spille en runde golf, ses som en potentiel barriere for at folk går i gang med sporten eller at aktive golfspillere spiller oftere.

Et øget spilletempo vil derfor kunne medvirke til, at:
- Forbedre spiloplevelsen for vores medlemmer
- Øge glæden ved spillet
- Fastholde flere medlemmer i klubben
- Mindske ikke-golfspilleres forestilling om, at golf tager meget lang tid

På skranken ved sekretariatet står der flyers, hvor der er 6 gode råd til hvad man kan gøre for at øge tempoet, når man spiller sin runde.

Vi håber, at I vil tage godt imod kampagnen og overveje hvad I kan gøre for at øge jeres tempo på golfbanen.


 

Hjælperturnering lørdag d. 8 september

Barløseborg Golfklub inviterer de frivillige i klubben til en hjælperturnering lørdag d. 8 september, som tak for det store arbejde mange af klubbens medlemmer lægger i klubben.

Desværre har vi ikke en liste over alle dem, der hjalp os til forårets arbejdsdag, så har du ikke modtaget en invitation til hjælperturneringen og du har hjulpet til, så send en e-mail til post@bbgolf.dk

 

 

AUDI OPEN Invitational 2018

Barløseborg Golfklubs store, åbne golfturnering blev igen afviklet med stor succes med 84 deltagere og med Audi, Odense som hovedsponsor og JT. Trading, Dagli’ Brugsen Harndrup og Restaurant Tee Time som øvrige præmiesponsorer. Vejret var udfordrende med lidt regn og meget blæst, hvilket også fik indflydelse på de opnåede scores.

A-rækken blev vundet med en nettoscore på 72 slag af Niels Haustrup, Barløseborg Golfklub. Med samme antal slag fulgte Helle Wolstrup, Barløseborg Golfklub på 2. pladsen og Ulrik Stein Nielsen, Vestfyns Golfklub på 3. pladsen med 73 slag.

I B-rækken blev vinderen Jørgen Larsen Barløseborg Golfklub, der scorede flotte 39 stablefordpoint foran Hans Jørgen Hansen, Barløseborg Golfklub og Casper Ladefoged Nielsen, Vestfyns Golfklub begge med 35 points.

Gurli Andersen og Lasse Kjær Hansen blev vindere af ”længste drive” på hul 2 og tættest på flaget på hul 6 blev vundet af Pia Jensen og på hul 16 blev det Klaus Oldenburg Jørgensen, begge Barløseborg Golfklub.

Efter turneringen blev de flotte præmier overrakt af salgschef Kristian Jais Hansen, Audi, Odense sammen med golfklubbens formand Arne Jacobsen. Den udsatte Hole in One præmie på hul 16 - en måneds brugsret til en Audi RS 3 Sportsback - blev desværre ikke opnået af nogen spiller.

Barløseborg Golfklub er glad for den store tilslutning og for det gode samarbejde med turneringens hovedsponsor, Audi, Odense. 


 

Begyndersæt fra Vestmark Golf Outlet

Start sæt/begynder sæt incl. vogn til kun kr. 3.500,-
 
Populær Trilite Golf vogn (fås i flere farver)
Cart bag i 3 farver
Komplet golfsæt.
Vejl. kr 4.599,- - nu kun kr 3.500,-
 
NB: Kun 5 sæt i butikken.
 
Vestmark A/S – Golf outlet - Barløsevej 65 – Barløse - 5610 Assens
 

Ecco Tour PRO AM i Odense Eventyr

Ecco Touren slår et smut forbi Odense Eventyr d. 10. – 14. september, når der spilles Tinderbox Charity Challenge by the Agger Foundation.

I den forbindelse spilles der mandag d. 10. og tirsdag d. 11. PRO AM, hvor du har mulighed for at købe et hold. Ved køb af et hold har du 3 pladser, hvor I spiller med en Pro. Herudover har I inkluderet enten morgenmad og frokost eller frokost og middag. Middagen er et Charity arrangement med underholdning og auktion til fordel for Red Barnet (The Agger Foundation). Der kan tilkøbes yderligere pladser til middagen for 500,- pr deltager.

Tinderbox Pro Am Program 10. september kl. 8.00
Tinderbox Pro Am Program 11. september kl. 8.00
Tinderbox Pro Am Program 11. september kl. 13.30

For yderligere info eller tilmelding af hold kontakt Sune Heilbo: she@ose.dk

 

Barløseborg Golfbane
 
Vi vil gerne opfordre til, at man inden man går ud på sin golfrunde, registrerer sig i Golfbox, også selvom der er god plads på banen. Hvis I ikke har været registreret i Golfbox, så får I ikke nødvendigvis de informationer I skal ha' omkring banens stand mm. og vi kan ikke bruge statistikker om hvordan banen bruges til så meget, som vi gerne ville.

  • HUSK RET NEDSLAGSMÆRKER OP
  • HUSK PITCHFORK MED PÅ BANEN
  • RYD OP EFTER DIG OG SÆT KURVE PÅ PLADS PÅ DRIVING RANGE

Er du i tvivl om banens status, så kan du altid gå ind på forsiden af vores hjemmeside og bladre lidt ned, så kan du finde en BANESTATUS - der vil det altid fremgå om der evt. er ekstraordinære regler, der skal overholdes. Uddybning af BANESTATUS oversigten findes under menupunkterne Banen/Baneinfo på vores hjemmeside.
 
 


Åbningstider i Sekretariatet
I sekretariatet finde du Mette, som er klar til at hjælpe dig.

Mandag 12.00 - 16.00
Tirsdag 13.00 - 17.00
Onsdag lukket
Torsdag 12.00 - 16.00
Fredag 9.30 - 13.30
Lørdag, søndag og helligdage er der lukket
 
 
Barløseborg Golfklub
Skovvangsvej 47 - 5610 Assens - Tlf.: 6479 1224 - E-mail: post@bbgolf.dk