Viden og oplevelser i unikke omgivelser
Læringsforløb 2019

Viden pakket ind i oplevelser
Kære %%Navn%

Vi har i skoletjenesten i Jernalderlandsbyen Odins Odense udbygget vores eksisterende læringstilbud med nye forløb og spændende tiltag.

Vi kan nu tilbyde forløb, der er særlig tænkt  til at favne udskolingen med inddragelse af samfundsfag og et højere historiefagligt niveau. Men, med enkelte undtagelser, kan alle vores undervisningstilbud fortsat tilrettelægges til alle aldersgrupper. Har I ønsker til særlig tilrettelagt undervisning, så ring eller skriv til os og hør, hvad vi har at byde på.

I skoletjenesten har vi som mål at styrke elevernes bevidsthed om, at deres moderne liv bygger på mange generationers kærlighed og hårde arbejde - at mennesket er historieskabt såvel som historieskabende. Alle vore undervisningsforløb dækker en række læringsmål, der sætter forhistorien i perspektiv, bidrager til elevernes begrebsverden og udvider deres fagsprog og kildekendskab. Undervisningsformen er dialogbaseret og procesorienteret og der veksles mellem forskellige pædagogiske greb så som gruppearbejde, historiefortælling, mødet med autentiske genstande og praktiske aktiviteter, hvorved de forskellige læringsstile tilgodeses.

Vi håber du vil videresende denne mail til interesserede lærere og pædagoger i din bekendtskabskreds - på forhånd tak.

Læs om vores læringsforløb og lejrskoletilbud på wwwodinsodense.dk - vælg skoletjeneste


Jernalderlandsbyen Odins Odense
Store Klaus 40, Næsby, 5270 Odense N
odinsodense.dk - 23 10 06 32 - kontakt@odinsodense.dk


Denne mail er sendt til mailservice@odinsodense.dk.
Ønsker du ikke flere mails fra os, kan du afmelde dig her:
Afmeld.