Indhold
 • Formandens julehilsen
 • Greenkeepers hævn
 • Juleturneringen
 • Nytårsmenu i Tee Time Café & Restaurant
 • Barløseborg Golfbane - vintergreenfee
 • Sekretariatet - lukket i julen og start januar
Formandens julehilsen

Kære medlemmer,
 
Bestyrelsen og sekretariatet i Barløseborg Golfklub sender vores varmeste ønsker om en Glædelig Jul og et Godt Nytår.
 
2018 har været et særligt solrigt og spændende år for golfklubben, hvor vi i det tidlige forår kunne indvie vores nye overdækning på Driving Rangen og vi kunne byde velkommen til vores nye forpagter af Tee Time Café & Restaurant, Søren Lund.
 
Golfbanen blev velbesøgt i den lange sommer, hvor banerne måtte lide i tørken. Heldigvis har baneejer egen brønd og har med megen vanding hen over sommeren, vedligeholdt banen og greens på bedste vis.  En sommer, der også gav det lange spil “frit løb”.
 
Vi oplever desværre – som i resten af Golf Danmark - en stagnerende og let vigende medlemsopbakning. Vi vil derfor fortsat have fokus på tilgangen af flere medlemmer og lave tiltag for at fremme golfsporten i markedets og folks bevidsthed. 
 
Vi ved, at “Golf Gavner” – både for de unge og ældre. Derfor fortjener flere at deltage i de fantastiske oplevelser man kan udleve med golfsporten på alle niveauer.
 
Den 6. november holdt Regel- og Handicapudvalget en velbesøgt aften, hvor de nye golfregler, der træder i kraft 1. januar 2019, blev grundigt gennemgået. Hvis du ikke allerede har læst og sat dig ind i de nye regler, gentager vi regelgennemgangen på en aften i vinterens løb. Nærmer information med tidspunkt følger. De nye regelbøger kan købes i sekretariatet.
 
Årets generalforsamling holdes onsdag d. 6 marts, så sæt allerede kryds i kalenderen nu. Indkaldelse med dagsorden vil blive udsendt senere.
 
Bestyrelsen har forlænget vores aftale med klubbens trænere, hvor vi igen i 2019 tilbyder træning for både nye spillere, for juniorer, ynglinge og eliten samt fællestræning for alle. Derudover vil der være mulighed for at tilkøbe individuelle træningslektioner.
 
Turneringsforberedelserne er også i fuld gang med tilmeldte hold til Danmarksturneringen og regionsgolf m.v. samt udarbejdet plan for vores egne åbne og lukkede turneringer. Og vi kan allerede nu oplyse, at åbningsturneringen er fastlagt til søndag den 14. april 2019.
 
Vi ser frem til at byde alle vores medlemmer velkommen til et nyt og spændende golf år i 2019. Rigtig god jul.
 
På bestyrelsens vegne
Arne Jakobsen
Greenkeepers Hævn

Der var 41 deltagere der spillede med i Greenkeeprs Hævn turneringen og greenkeeperne havde sat banen op med mange forhindringer, så det blev en rigtig sjov runde.
 
Placeringer i de forskellige rækker:
 1. Jens Jørgen Nielsen, Kurt Hedahl, Mikkel True                      
 2. Kurt Nielsen, Stefan D. Møller, Pedro Delgado       
 3. Lars Pedersen, Willy Andersen, Arne Juul Nielsen 
 
Vi siger tak til følgende præmiesponsorer:
Totalbanken Aarup
Butik Pernille Aarup
Dagli Brugsen Harndrup

Juleturneringen

Så blev der holdt juleafslutning i Kaninklubben.

Glade nisser, fint vejr - undtagen for de der kom sidst ind. En fantastisk god julefrokost, tak Søren og præmier til alle nisser.

Vi i Kaninklubben ønsker jer alle en god jul og på gensyn i 2019.

  Nytårsmenu - Tee Time Café & Restaurant

Barløseborg Golfbane

Greenfee 01/11-2018 til 31/03-2019
Hverdage, weekender og helligdage
Senior kr. 150,-
Junior kr. 100,-
Hvis der er frost på greens, spilles der til vintergreens.

HUSK NU at inden du går ud på din golfrunde, registrerer dig i Golfbox, også selvom der er god plads på banen. Hvis du ikke har været registreret i Golfbox, så får du ikke nødvendigvis de informationer du skal ha' omkring banens stand mm. og klubben kan ikke bruge statistikkerne fra Golfbox til noget, da de så ikke er retvisende.

 • DER MÅ IKKE KØRES MED BUGGY - KUN MED TROLLY
 • MIDLERTIDIG LOKALREGEL - DER MÅ LÆGGES OP PÅ FAIRWAY
 • HUSK PITCHFORK MED PÅ BANEN OG RET NEDSLAGSMÆRKER OP
 • RYD OP EFTER DIG OG SÆT KURVE PÅ PLADS PÅ DRIVING RANGE

Er du i tvivl om banens status, så kan du altid gå ind på forsiden af vores hjemmeside og bladre lidt ned, så kan du finde en BANESTATUS - der vil det altid fremgå om der evt. er ekstraordinære regler, der skal overholdes. Uddybning af BANESTATUS oversigten findes under menupunkterne Banen/Baneinfo på vores hjemmeside.

Sekretariatet

I sekretariatet finder du Mette Meyer, som er klar til at hjælpe dig. Nedenfor finder du sekretariatets åbningstider og kontaktinformationer.

I sekretariatet finder du en lille shop med de mest nødvendige ting som handsker, tees, bolde, paraplyer, rain cover, fiskestænger og meget mere. Har du lyst til at se udvalget, så kom om bag skranken og helt ind i sekretariatet og kig dig omkring.

Vær opmærksom på, at der er lang juleferie, så sekretariatet åbner først igen d. 22 januar 2019. Fra 7/1-2019 svares der på mail et par gange om ugen. Der skal ikke nye bagmærker til i 2019 - I skal bruge dem, I fik udleveret i 2018 og jer, der endnu ikke har afhentet, bedes gøre det inden sæson start i 2019.

JULELUKKET
Fra 21/12-2018 til 18/1-2019.


Åbningstider 1. Nov. til 28 Feb.

Mandag Lukket
Tirsdag 10.00 - 15.00
Onsdag lukket
Torsdag 10.00 - 15.00
Fredag Lukket

Der er lukket i sekretariatet lørdage,
søndage og helligdage.

Tlf. 6479 1224 - tryk 3
E-mail: post@bbgolf.dk

Barløseborg Golfklub
Skovvangsvej 47 - 5610 Assens - Tlf.: 6479 1224 - E-mail: post@bbgolf.dk