Invitation til en weekend ud over det sædvanlige
Skjaldefestival & Jernalderbrunch

Kære
Skjaldefestival lørdag d. 27. og søndag d. 28. juli
Skjaldefestivalen er en to-dags festival med fokus på oldtidens og middelalderens musik, sang, gøgl og spændende fortællinger.
 
Festivalen sætter fokus på skjaldens virke i fortiden. Skjalden var i jernalderen en omrejsende troubadour, der levede af at underholde, hvor han kom frem. Senere blev han en del af fyrstens eller kongens følge og skulle fremhæve sin herres fortræffeligheder i sang, musiceren og digtekunst. Vi vil med denne festival vise den mangfoldighed, der var i skjaldens virke.
    Festivalen giver besøgende mulighed for at følge fortællingens, musikkens og instrumenternes udvikling gennem oldtiden og middelalderen. Der kommer fortællere og musikere fra hele landet og Norden.
Jernalderbrunch søndag d. 28. juli
Prøv en spændende jernalderbrunch med råvarer som dem vi havde i jernalderen. Menuen er tilrettet efter nutidens ganer, så glæd dig til at blive forkælet med dejlige smagsoplevelser.
 
Alt serveres af rekonstrueret service fra arkæologiske fund og personalet er naturligvis klædt i jernalderdragt. Under spisningen vil der være et kort oplæg om jernalderens råvarer og mad, samt musikalske indslag. Nyd underholdningen både under og efter spisningen – entréen til Skjaldefestivalen i Jernalderlandsbyen Odins Odense er med i prisen. Tilmelding senest torsdag d. 18. juli.

Events i efteråret i Jernalderlandsbyen
Efteråret
Lørdag d. 21. og søndag d. 22. september: Håndværkerdage (lørdag med blot)
Lørdag d. 12. til søndag d. 20. oktober: Efterårsferieåbent: Før vi går i hi
Lørdag d. 7. og søndag d. 8. december: Julelandsbyen
Lørdag d. 14. og søndag d. 15. december: Vikingerne Jól
Lørdag d. 14. december: Midvinterblot og julefrokost for frivillige


Jernalderlandsbyen Odins Odense
Store Klaus 40, Næsby, 5270 Odense N
odinsodense.dk - 23 10 06 32 - kontakt@odinsodense.dk


Denne mail er sendt til mailservice@odinsodense.dk.
Ønsker du ikke flere mails fra os, kan du afmelde dig her:
Afmeld