Kære Læser

Vi håber, at I alle har haft en dejlig sommer. Efteråret banker på, og dermed starter efterårets arrangementer i Kreds Fyn også snart. Vi afholder d. 21. september årets Autismemesse i Odense, og samme dag afholder vi også ekstraordinær generalforsamling med et enkelt punkt på dagsordenen. I november afholder vi foredrag om PDA og skolevægring med Morten Gantzler Oschlag, AutismePlusFar, og der arbejdes på en familievenlig film i biografen i december eller januar måned. Ligesom i januar vil det blive autismevenligt med egen sal, nedsat lydstyrke osv. Vi oplevede, at det var en stor succes sidst, og vi fik mange positive tilbagemeldinger.

Vi søger fortsat gevinster til amerikansk lotteri til Autismemessen, så har du noget du vil donere, hører vi meget gerne fra dig. Overskuddet fra lotteriet går ubeskåret til forbedringer i vores sommerhus.


AUTISMEMESSE 2019, lørdag d. 21. september 2019 kl. 10-16

Hvad er autisme og hvad sker der på området lige nu?

Vi sørger for vedkommende oplæg, messestande med en bred vifte af bosteder, skole- og uddannelsestilbud, arbejdstilbud, virksomheder m.m. på Fyn og de omkringliggende øer. Du har mulighed for at møde ligesindede og repræsentanter fra Landsforeningen Autisme Kreds Fyn til en uforpligtende snak.

Kom og se de flotte messestande og bliv klogere på hvilke tilbud, der er på Fyn.
 
https://www.autismefyn.dk/messe/program
Ekstraordinær generalforsamling, lørdag d. 21. september 2019 kl. 16:30 til 17:00

Dagsorden:
  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Valg af 2 stemmetællere
  4. Fremlæggelse af vedtægtsændring i form af tilføjelse til paragraf 11: Ved opløsning af Landsforeningen Autisme Kreds Fyn skal overskud af foreningens midler efter betaling af passiver tilfalde en almennyttig og/eller velgørende forening eller fond, som arbejder ud fra et tilsvarende formål.
  5. Afstemning om vedtægtsændring
https://www.autismefyn.dk/aktiviteter/kom-arrangementer/881-indkaldelse-til-ekstraordinaer-generalforsamling
Foredrag om PDA og skolevægring, onsdag d. 20. november kl. 19-21.30

Morten Gantzler Oschlag, AutismePlusFar, Søstjerneskolen, Københavns Professionshøjskole kommer og holder et foredrag om det professionelle og personlige perspektiv på ekstrem kravafvisende adfærd og skolevægring.

Parallelt med sin professionelle autismetilværelse er Morten far til 2 skønne unge mennesker på 14 og 17 år med autisme, ADHD og PDA. Begge har gennemlevet 2 år lange skolevægringsforløb med skift fra special- og til behandlingsskole.

Morten har desuden bloggen AurtismePlusFar

​​​​​​​Læs hele beskrivelsen på vores hjemmeside

https://www.autismefyn.dk/aktiviteter/kom-arrangementer/883-pda-ekstrem-kravafvisende-adfaerd-og-skolevaegring
Sommerhus

1-7. november åbner vi for ønsker til leje i vinter- og påskeferien i vores sommerhus på Nordlangeland. Er der flere ønsker til samme uge, vil der blive afholdt lodtrækning.

Sommerhuset kan lejes af alle medlemmer af Landsforeningen autisme.

Kig ind på vores hjemmeside og læs mere om huset, ledige perioder, priser etc.
 
https://www.autismefyn.dk/sommerhus/beskrivelse 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Ønsker du ikke længere at modtage e-mails? Afmeld nyhedsbrev.