Andelskassens nyhedsbrev - Oktober 2019
Ingen billeder? Web-version

 
Investér pensions- eller børneopsparingen
Andelskassen giver dig nu mulighed for at investere pensions- eller børneopsparingen. Det sker via såkaldte puljer, der er investering i et mix af obligationer og aktier.

Der er intet minimumsbeløb, og det er fagfolk, som administrerer og holder øje med din investering.
 
Få rabat på sjov og gys for hele familien i efterårsferien
Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt. Måske skal ferien bruges på en tur i zoo? Eller måske er I mere til gys og gru i en af de mange forlystelsesparker, der har pyntet op til Halloween?

Som kunde i Andelskassen kan du købe billetter til en lang række forlystelser og dyreparker i Danmark med op til 25 % rabat.
 
Bevar en sund økonomi, selv hvis dit job skulle forsvinde
Med en lønsikring får du en ekstra pose penge hver måned i supplement til dagpenge – op til 80 % af den oprindelige løn - hvis du skulle blive ufrivilligt arbejdsløs.
 
Se, hvor meget en gennemsnitlig husejer i din kommune skal betale i grundskyld i 2020 og 2021
Andelskassens samarbejdspartner Videncentret Bolius har kigget på, hvordan grundskylden for boligeejere udvikler sig de kommende år. Lejlighedsejere skal betale mere i grundskatter fra 2021, og det betyder, at husejerne skal betale mindre.
 
Andelskassen støtter lokalt
Hver gang en kunde i Andelskassen optager et Lokallån til fx bolig eller bil, lægger vi 1.000 kr. i vores Lokallånspulje. Puljens midler uddeler vi til gode, lokale formål.
Det er igen i år kommet en lang række foreninger og initiativer til gode.
 
Anbefal Andelskassen på Trustpilot
Rådgivning af høj kvalitet er alfa og omega for Andelskassen. Derfor vil vi blive glade, hvis du vil bruge to minutter på beskrive din oplevelse af banken på Trustpilot. På den måde er du med til at gøre os klogere på, hvad vi gør rigtigt – og hvad vi kan gøre bedre.
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele
Tlf.: 87 99 30 00
@: webteam@andelskassen.dk
CVR-nr.: 31843219
Andelskassen – en del af Danske Andelskassers Bank A/S
Du modtager denne e-mail, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Afmeld