Sidste Nyt fra Barløseborg Golfklub

  • Nyt fra bestyrelsen
  • Regionsgolf 2020
  • Nyt fra Barløseborg Golfbane
  • Nyt fra Sekretariatet 
 
Nyt fra bestyrelsen

Barløseborg Golfklubs generalforsamling blev i år et stort tilløbsstykke med flere end 100 deltagende medlemmer, hvilket ikke mindst skyldes klubbens overvejelser om køb af baneanlæg m.v.  Set fra bestyrelsens side forløb generalforsamling godt med gode forslag, spørgsmål, debat og bemærkninger fra mange medlemmer. Tak for det og også tak for jeres fulde opbakning til at klubben kan arbejde videre med principforslaget om overtagelse af banen. Tak for valgene af bestyrelsens forslåede kandidater til de respektive ledige poster. Det er vi også meget tilfredse med.
 
Vi er fortsat i arbejdstøjet med henblik på at få færdigforhandlet købsaftalen og vi har netop fået tilsagn om at 1. prioriteten i bank/realkredit er bevilget. På investorsiden mangler vi fortsat at finde ca. 1,5 mio.kr. – eller 6 andele af 250.000 kr. Vi har derfor besluttet, at nedsætte anpartsstørrelsen til 125.000 kr. således at der bliver 30 andele af 125.000 kr. mod tidligere 15 andele á 150.000 kr. Vi håber således, at flere medlemmer vil vise interesse for at investerer. Om nødvendigt, er vi indstillet på eventuelle yderligere nedsættelser af anpartsstørrelsen.
 
I Sekretariatet har vi, med baggrund i den uafklarede baneejer situation valgt at foretage en vikaransættelse, hvor Gitte Knudsen Petersen netop er startet i en foreløbigt 3-4 måneder ansættelse. Så kan Mette nå at overdrage flest mulige opgaver til Gitte inden hun takker af den 31. marts 2020. Gitte har en administrativ baggrund med ledelseserfaring, dog uden stort kendskab til golf. Vi håber, derfor at alle vil tage godt imod Gitte og vise forståelse, hvis hun ikke lige kan svare på alle golfspørgsmål.
 
Vi tager afsked med Mette ved månedens udgang og holder i denne anledning en lille farvel sammenkomst torsdag den 26. marts i tidsrummet 15.00-17.00, således at de der måtte have tid og lyst, har mulighed for at sige farvel til Mette inden hun forlader sekretariatet i Barløseborg Golfklub.
 
Baneejer arbejder fortsat med at finde en egnet restauratør til Tee Time Café & Restaurant. Derfor opfordres alle til at sige til, hvis man kender nogen, der kunne have lyst til at forpagte restauranten.
 
Så venter vi blot på foråret og lidt mere tørvejr, således at vi igen kan mødes på golfbanen.
 
Mvh.
Barløseborg Golfklub
Arne Jakobsen   

 
Regionsgolf 2020

Har du husket at tilmelde dig Regionsgolf - sidste frist er 15 marts. 

Du kan læse mere om Regionsgolf i Barløseborg her.

Regionsgolf A-B-C-D rækken - tilmelding

Regionsgolf Senior og Veteran - tilmelding
​​​​​​​
 
Nyt fra Barløseborg Golfbane

HUSK NU inden du går ud på din golfrunde, at registrere dig i Golfbox, også selvom der er god plads på banen. Hvis du ikke har været registreret i Golfbox, så får du ikke nødvendigvis de informationer du skal ha' omkring banen mm. og klubben kan ikke bruge statistikkerne fra Golfbox til noget, da de så ikke er retvisende.

  • DER MÅ IKKE KØRES MED TROLLY OG BUGGY
  • DER MÅ LÆGGES OP PÅ FAIRWAY
  • HUSK PITCHFORK MED PÅ BANEN OG RET NEDSLAGSMÆRKER OP
  • RIV EFTER DIG I BUNKERS
  • RYD OP EFTER DIG OG SÆT KURVE PÅ PLADS PÅ DRIVING RANGE

Er du i tvivl om banens status, så kan du altid gå ind på forsiden af vores hjemmeside og bladre lidt ned, så kan du finde en BANESTATUS - der vil det altid fremgå om der evt. er ekstraordinære regler, der skal overholdes. Uddybning af BANESTATUS oversigten findes under menupunkterne Banen/Baneinfo på vores hjemmeside.

 
Nyt fra Sekretariatet

Vær opmærksom på, at der er nye åbningstider i marts måned.

HUSK hvis du ændre din e-mail adresse i Golfbox, så giv gerne Sekretariatet besked, således din e-mail også kan blive rettet, så du modtager nyhedsbrevet på din nye e-mail.

KLUBSEKRETÆREN
I sekretariatet møder du Mette,
som glæder sig til at hjælpe dig
med de spørgsmål, du måtte have.

Sekretariatet tager sig af alt
vedrørende klubben, såsom :
Økonomi
Sponsorer
Indmeldelser
Udmeldelser
Kontingenter
Handicapregulering
Prøvemedlemskaber
Turneringsdeltagelse mm.


ÅBNINGSTIDER
Marts måned


Mandag Lukket
Tirsdag 13.00 - 17.00
Onsdag lukket
Torsdag 12.00 - 16.00
Fredag 9.30 - 13.30

Der er lukket i Sekretariatet
lørdage, søndage og helligdage.

Tlf. 6479 1224 - tryk 3
E-mail: post@bbgolf.dk
Barløseborg Golfklub
Skovvangsvej 47 - 5610 Assens - Tlf.: 6479 1224 - E-mail: post@bbgolf.dk