Sidste Nyt fra Barløseborg Golfklub

 • Nyt fra formanden
 • Nyt fra trænerne
 • Farvel fra Mette
 • Frivilligt arbejde i Barløseborg Golfklub
 • Nyt fra Barløseborg Golfbane
 • Nyt fra Sekretariatet 


 
Nyt fra formanden

Selvom foråret har vist sig fra sin solrige side i den sidste uges tid, kan vi desværre ikke spille golf. Myndighederne vurderer fortsat at Corona situationen er meget alvorlig og behandler p.t. et nyt lovforslag om en mulig stærkere begrænsning af forsamlingsfriheden. Bestyrelsen i Barløseborg Golfklub følger fortsat DGU’s anbefalinger, som kan læses på følgende link: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/dgu-fastholder-anbefaling-om-lukning-til-hastelov-er-behandlet.
 
Derfor henstiller vi til, at golfbanen stadigvæk er lukket og at der ikke spilles golf på banen – foreløbig indtil næste uges behandling af lovens og dens efterfølgende eventuelle udmøntelse. Vores henstilling gælder for alle – også de, der er set spille på banen trods lukkeskiltet. 
 
Vi er enig med Dansk Golfunion i, at det er en vanskelig situation, som Golfdanmark står over for her ved sæsonstarten – og vi har stor forståelse for de mange ønsker og gode forslag til hvordan der med begrænset risiko, kan spilles golf på banerne. Vi håber, at der snart findes en brugbar løsning til, hvordan vi igen kan nyde natur og det sublime golfspil.
 
Åbningsturneringen bliver udsat
Med baggrund i ovennævnte bliver flere af vores forårsaktivitet forventeligt udskudt eller aflyst. Åbningsturneringer, der er programsat til 5. april 2020 bliver udskudt. Vi har to/tre alternative datoforslag f.eks. den 2/5 eller den 17/ 5 – afhængig af, hvornår Corona situationen giver os mulighed at gennemføre turneringer. De medlemmer, som har tilmeldt sig – og ikke ønsker at deltage på en af de nye datoer, vil naturligvis kunne få deres betaling refunderer. Blot send en mail til Sekretariatet herom. Golfens Dag d. 26 april er også udskudt, DGU vender tilbage med en ny dato snarest.
   
Skiftedag i Sekretariatet
Mette Meyer har som bekendt valgt at søge nye græsgange og fratræder derfor sit job i Barløseborg Golfklub tirsdag den 31. marts 2020. Vi har tidligere med baggrund i Corona krisen aflyst en farvelsammenkomst for Mette. Skulle der alligevel være nogle, der gerne vil sende Mette en hilsen, er hun i Sekretariatet tirsdag den 31. marts 2020 i åbningstiden. Hvis I kommer én ad gangen, vil det være muligt at sige farvel til Mette på et par meters afstand - måske udenfor Sekretariatet, hvis vejret tillader det. Der vil naturligvis også være mulighed for at sende en hilsen på mail eller ringe.
 
Samme dag byder vi officielt velkommen til Gitte Knudsen Petersen, der er ansat som vikar i Mettes sted. Gitte har de seneste 4 uger fået en god indføring i de opgaver, som Sekretariatet varetager, men er jo ikke helt udlært i golfsportens finurligheder. Derfor opfordres medlemmer og udvalg til at vise tålmodighed om Gittes golfviden og hjælpe hende på rette vej, så er jeg overbevist om, at I også vil opleve en god service fra Gittes side.
 
Bestyrelsen vil gerne byde Gitte velkommen og vil samtidig gerne takke Mette, der med sin store viden om golf, har ydet en solid og gedigen indsat for Barløseborg Golfklub gennem de seneste 5 år. Vi ønsker dig held og lykke i dit nye virke som Golfmanager i Svendborg Golfklub. God vind til dig.
 
Klubbens mulige baneovertagelse
Siden bestyrelsens opfordring til tegning af anparter i Barløseborg Golf Invest ApS (finansieringsselskabet, der skal gøre det muligt at klubben overtager banen) har jeg modtaget 8 tegningsordrer med et samlet beløb på godt 300.000 kr. Sammenlagt med de tidligere aftaler er der nu i alt 15 investorer med samlede tilsagn for cirka 3.050.000. Der mangler således anpartstegninger for 700.000 kr. for at vi kan komme i mål.
 
Tegningsperioden udløber først den 6. april 2020, så der er tid endnu til at øvrige medlemmer kan spidse blyanten. Vi har dog forståelse for, at flere mulige investorer er blevet nervøse efter Corona krisens påvirkning af de økonomiske markeder og udsigter. Derfor vil vi udsætte tegningsperioden indtil videre – afhængig af Corona krisen, men vil dog gerne høre fra Jer, hvis I måtte overveje at investere. Vi lover jo en pæn forrentning på hele 3% p.a. og fortsat mulighed for at spille golf i Barløse. Har I spørgsmål eller overvejelser, så tøv ikke med at kontakte os.
    
Restauranten
Baneejer søger forsat efter en ny restauratør til Tee Time Café & Restaurant – og der er ugler i mosen – forstået således, at der arbejdes med emner til forpagtningen. Nærmer info følger, når det lykkes.
 
I disse Corona tider er det vores ønske, at alle vores medlemmer og jeres nærmeste har det godt – og er sunde og raske. Vi håber snart, at der bliver muligheder for at spille golf igen. Indtil da opfordrer vi alle til at nyde forårets komme, gå en tur og hold jer i form, til der bliver åbent igen.
  
God påske til alle
Bestyrelsen i Barløseborg Golfklub
Arne Jakobsen

 
Nyt fra Trænerne

Fremover vil I, udover Martin Holm Larsson, som I alle kender, møde Yannick Larsen, som kommer til at stå for træningen om tirsdagen og Danny Kruse Sørensen, som kommer til at stå for træningen om søndagen.

Martin vil selv stå for træningen om torsdagen og det vil kun være hver 3. torsdag på følgende datoer: 

2 APR - 23 APR - 14 MAJ - 4 JUN - 2 JUL - 23 JUL - 30 JUL - 13 AUG - 3 SEP- 24 SEP - 8 OKT.

Træningsstarten er foreløbig udsat indtil Corona virusen gør det muligt at starte op igen, I vil få nærmere besked når vi ved noget mere.

 
Farvel fra Mette

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Bestyrelsen og alle medlemmerne i Barløseborg Golfklub for nogle rigtig gode år i Sekretariatet  - jeg har nydt både at være en del af klubben og har været rigtig glad for at arbejde her. 

Selvom jeg glæder mig til mine nye udfordringer i Svendborg, så bliver det også meget vemodigt at stoppe, så jeg håber, at vi ses på de grønne arealer - I er meget velkomne til en runde golf i det syd fynske.

Jeg ønsker jer alle det bedste for fremtiden og held og lykke med købet af banen, det bliver spændende.

De bedste og varmeste hilsner
Mette Meyer

 
Frivilligt arbejde i Barløseborg Golfklub

Vi skal have gjort golfbanen klar til næste sæson. Vi er i disse coronatider forhindret i at mødes i større grupper på en arbejdsdag som vi plejer.

Baneudvalget havde sammen med baneejer Niels Haustrup planlagt hvilke aktiviteter der skulle udføres i midten af april på en sådan dag med efterfølgende spisning og socialt samvær. Denne dag er desværre aflyst.

Hvis du har lyst og tid til at byde ind og udføre nogle af de nedenstående beskrevne opgaver skal du kontakte:

Erik Christiansen 
Mail:ech@pc.dk
Mobil: 40261876

Han har materialer til de forskellige opgaver og vil vise dig til rette I forbindelse med opgavens udførelse.

Følgende opgaver skal udføres:
 • Havearbejde ved terrasse - lugning af ukrudt
 • Maling af skur til golfbiler
 • Maling af port og dør i carport 
 • Maling af starterhus ved 1. teested
 • Dør mod nord i værelse på 1. sal i stuehuset males indvendig
 • Sandfyldning i 3-4 bunkers sammen med Niels og Erik


 
Nyt fra Barløseborg Golfbane

HUSK NU inden du går ud på din golfrunde, at registrere dig i Golfbox, også selvom der er god plads på banen. Hvis du ikke har været registreret i Golfbox, så får du ikke nødvendigvis de informationer du skal ha' omkring banen mm. og klubben kan ikke bruge statistikkerne fra Golfbox til noget, da de så ikke er retvisende.

 • DER MÅ IKKE KØRES MED BUGGY
 • DER MÅ LÆGGES OP PÅ FAIRWAY
 • HUSK PITCHFORK MED PÅ BANEN OG RET NEDSLAGSMÆRKER OP
 • RIV EFTER DIG I BUNKERS
 • RYD OP EFTER DIG OG SÆT KURVE PÅ PLADS PÅ DRIVING RANGE

Er du i tvivl om banens status, så kan du altid gå ind på forsiden af vores hjemmeside og bladre lidt ned, så kan du finde en BANESTATUS - der vil det altid fremgå om der evt. er ekstraordinære regler, der skal overholdes. Uddybning af BANESTATUS oversigten findes under menupunkterne Banen/Baneinfo på vores hjemmeside.

 
Nyt fra Sekretariatet

Sekretariat vil være lukket for personlig betjening indtil d. 31/3. Sekretariatet kan kontaktes på mail eller telefon.

Vær opmærksom på, at der er nye åbningstider i marts måned.

HUSK hvis du ændre din e-mail adresse i Golfbox, så giv gerne Sekretariatet besked, således din e-mail også kan blive rettet, så du modtager nyhedsbrevet på din nye e-mail.

KLUBSEKRETÆREN
I sekretariatet møder du Gitte,
som glæder sig til at hjælpe dig
med de spørgsmål, du måtte have.

Sekretariatet tager sig af alt
vedrørende klubben, såsom :
Økonomi
Sponsorer
Indmeldelser
Udmeldelser
Kontingenter
Handicapregulering
Prøvemedlemskaber
Turneringsdeltagelse mm.


ÅBNINGSTIDER
April måned


Mandag 12.00 - 16.00
Tirsdag 13.00 - 17.00
Onsdag lukket
Torsdag 12.00 - 16.00
Fredag 9.30 - 13.30

Der er lukket i Sekretariatet
lørdage, søndage og helligdage.

Tlf. 6479 1224 - tryk 3
E-mail: post@bbgolf.dk
Barløseborg Golfklub
Skovvangsvej 47 - 5610 Assens - Tlf.: 6479 1224 - E-mail: post@bbgolf.dk