Vi er anlæg! Læs med og se hvad vi har lavet siden sidst.
Nyhedsbrev april 2020
Travlhed i kommuner og institutioner
Indimellem må man gerne se det positive i en situation. Som for eksempel, at det er lettere at renovere skolegårde og legepladser, når der ikke er så mange børn – og at etablere ny belægning på pladser og stræder, når mængden af fodgængere er minimal. Vi har godt gang i hjulene hos MøllerLøkkegaard, og det har vi tænk os at blive ved med. Der venter mange spændende opgaver i de kommende måneder, så vi tager alle de forholdsregler, vi kan, for at sikre vores medarbejdere og samarbejdspartnere i denne vanskelige tid. Vores folk er klar – og vi søger endda flere dygtige fagfolk. 

Vi ses forhåbentlig snart!
Anders og Søren
Læs i dette nyhedsbrev:
Skolegården rummer 1.200 m³ vand
Teglbelægning viser vej til kulturen 
Over 10.000 tons belægning
Nye rekreative områder i Dianalund
Boligbyggerier i København
Vi søger erfarne anlægsgartnere og anlægsstruktører
 
 
Skolegården rummer 1.200 m³ vand
 
Da Skolen på La Cours Vej på Frederiksberg skulle have renoveret sin skolegård og legeplads, blev der tænkt kreativt af Landsarkitekt Niels Lützen. Samtidig var der nemlig behov for at klimasikre, så ét af hovedelementerne blev et skybrudsanlæg, der kan opsamle hele 1.200 m³ regnvand fra flere nedsænkede arealer. 

Se flere billeder på hjemmesiden
 
 
Teglbelægning viser vej til kulturen
 
Området omkring Solrød Bibliotek og Kulturhus har fået en makeover med ny belægning, træer og inventar i skulpturelle former og markante farver. Som en interessant detalje er der brugt teglklinker i en kontrastfarve, som får belægningen til at ligne et parketgulv, der er slidt i gangbanerne – en slags moderne ”nudging”, der viser den ønskede vej – og det virker!

Se flere billeder på hjemmesiden
 
 
Over 10.000 tons belægning 
 
I Køge er vi i fuld gang med den nye belægning i ”Strædet Køge” - hele området omkring den gamle stationsplads, Rådhusstræde og de omliggende sidegader. Vi lægger bl.a. 3.000 m² brosten, 1.000 m² chaussésten og 950 m² granitfliser. Med bund og bærelag løber det op i mere end 10.000 tons, men så har vi også frem til sommeren 2021 til det.

Se flere billeder på hjemmesiden
 
 
Nye rekreative områder i Dianalund
 
Nybo på Filadelfia har udvidet med en ny bygning til rehabilitering af hjerneskadede og i den forbindelse renoveret og forskønnet området. Vi har etableret ny belægning ved indgangspartiet, P-plads med træer og en række inspirerende opholdsarealer forbundet af stier med teglklinker.

Se flere billeder på hjemmesiden
 
 
Boligbyggerier i København
 
Der er stor aktivitet med færdiggørelsen af udearealerne i København og omegns mange nye boligområder. På Kajplads2150 er vi ved at lægge sidste hånd på det fælles haveanlæg og gårdanlæg, der omkranses af tre boligblokke på Sundmolen direkte til Nordhavnen. Vi har også gang i et stort gårdrum ovenpå parkeringskælder i Strandhaverne (VABS) ved Amagerbanen, små private haver til rækkehusbebyggelsen Snedkerhaven i Hvidovre, på Sluseholmen gælder det Granholm (Karré L) med endnu et stort gårdrum ovenpå parkeringskælder og i Rødovre er det parken omkring de nye townhouses Damhusparken ned til Damhussøen. 
 
Vi søger erfarne anlægsgartnere og anlægsstruktører
Vi får flere større opgaver med omfattende klimasikring, kloak og LAR og søger flere kompetente kolleger. Er du en erfaren anlægsgartner eller anlægsstruktør, hører vi gerne fra dig.

Læs mere om stillingerne på hjemmesiden
Find mere om os og vores mange projekter på www.anlaeg-ml.dk 
Hent vores profilbrochure, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook og LinkedIn. 
 
Har du brug for en snak om din opgave?
Så ring direkte til Søren Løkkegaard på
tlf. 27 84 56 08, eller send os en e-mail på kontor@anlaeg-ml.dk
Indehavere, Anders Møller Jensen og Søren Løkkegaard.
 
MøllerLøkkeaard A/S
Tlf. 71 99 71 08 . kontor@anlaeg-ml.dk . www.anlaeg-ml.dk